A Review Of ی آنفولانزا
A Review Of ی آنفولانزا
Blog Article
ضد احتقانها: این داروها گرفتگی بینی را برطرف میکنند و فشار وارده بر سینوسها و گوشها را کاهش میدهند.
باید توجه کرد که واکسیناسیون بر علیه آنفلوآنزا در دوران بارداری نهتنها هیچگونه عارضهای برای مادر باردار و جنین او ندارد، بلکه علاوه بر ایجاد مصونیت در مادر، موجب ایجاد ایمنی در نوزاد نیز میشود.
هنگام ابتلا به بیماری شبه آنفولانزا حتما باید به پزشک مراجعه کنید در غیر این صورت لازم است که به مدت ۲۴ هفته (در صورت شدید بودن بیماری) در خانه استراحت نمایید.
در نتیجه اگر بعدها با ویروس آنفلوآنزا تماس پیدا کنید، به این بیماری مبتلا نمیشوید یا علائم خفیف آن را تجربه میکنید.
پزشکان با انجام آزمایشات و مطالعات بالینی روی بدن افراد و بررسی بیماریهای زمینههای فرد، بهترین برنامهی غذایی را برای فرد گردآوردی کرده و ارائه میکنند.
آب و مایعات به مرطوب نگه داشتن گلو و بینی کمک میکنند و این رطوبت باعث میشود که ویروس توسط مخاط و خلط از بدن خارج میشود.
چند روز طول میکشد تا از شر آنفولانزا خلاص شویم؟ علائم آنفولانزا معمولاً در عرض ۴-۷ روز شروع به ناپدید شدن میکند.
همچنین این بیماری سالانه تعداد زیادی از زائران کربلایی را بیمار میکند.
آنفولانزا همچنین میتواند باعث عوارض سیستم قلبی عروقی (میوکاردیت)، سیستم عصبی (آنسفالیت) یا ماهیچهها (میوزیت، رابدومیولیز) و نارسایی اندامهای متعدد (به عنوان مثال، نارسایی تنفسی و کلیوی) شود.
آنفولانزای معده همان عفونت معده است که با اسهال و استفراغ همراه است. آنفولانزای معده با آنفولانزا کاملا متفاوت است، همانطور که گفته شد آنفولانزا یک بیماری ویروسی و تنفسی است و باعث بروز سرفه و گلودرد میگردد و میتواند از طریق تماس با جسم آلوده یا قطرات تنفسی فرد بیمار به بدن فرد منتقل شود، اما آنفولانزای معده یک بیماری ویروسی و مسری است که ویروس آن از طریق خوردن مواد غذایی با بهداشت ضعیف ایجاد میگردد.
هر نوع تغییرات صورت گرفته در رژیم غذاییتان باید با اطلاع و مشورت پزشک صورت گیرد در غیر این صورت فرد به بیماری کتوزیس یا آنفولانزای کتویی مبتلا میگردد.
آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل البرز اصفهان ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان شمالی خراسان جنوبی خراسان رضوی خوزستان زنجان فارس قم قزوین سمنان سیستان و بلوچستان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مرکزی مازندران هرمزگان همدان یزد چهارشنبه / ۲۲ شهریور ۱۴۰۲ / ۰۹:۴۱
افراد بیمار در این دوران باید استراحت کامل داشته و ترجیحا خود را قرنطینه کنند تا افراد دیگر آنفولانزا حیوانات را در معرض بیماری قرار ندهند.
تب و تعریق که از علائم رایج آنفولانزا هستند، میتوانند باعث کم آبی بدن شوند. بدن همچنین برای دفع خلط و مخاط اضافی در بینی و گلو به مایع نیاز دارد. به این دلایل لازم است در زمان آنفولانزا به مصرف مایعات توجه ویژهای شود.